Restauranter i København har en af de største energiregninger. Per kvadratmeter bruger de et årligt gennemsnit på 38 kilowatt-timer (kWh) elektricitet og 111 kubikfod naturgas. I en typisk restaurant repræsenterer madlavning, vandopvarmning, køling og rumopvarmning næsten 80 % af det samlede energiforbrug, hvilket gør disse systemer til de bedste mål for energibesparelser.
Data for gennemsnitlig energiforbrug i et Café
De findes ikke præcis data for energiforbrug i danske caféer og resturanter, men det er en god idé at bruge en elektriker til hjælp, f.eks. kontakt denne elektriker hvis du har cafe på Østerbro: https://www.norhentreprise.dk/elektriker-oesterbro/
Hvis du har café på Valby kan du kontakte denne: https://www.norhentreprise.dk/elektriker-valby/
Og hvis de er i København, så kan i også bruge en Elinstallatør og elektriker i København: Ja men i forstår princippet. det er smart at vælge en lokal elektriker.
De fleste forsyningsselskaber opkræver for elektricitet baseret på to mål: efterspørgsel og forbrug. Din bygning trækker et vist antal kilowatt (kW) fra nettet hvert øjeblik for at forsyne sig selv. Det er efterspørgsel. Efterspørgselsafgifter er baseret på den spidseffekt (efterspørgsel), som bygningen trækker inden for en bestemt tidsperiode.
Forbedre luftkvaliteten og styr energiforbruget under COVID-19
Hvis du genåbner dit anlæg eller øger antallet af beboere i bygningen, bør du være opmærksom på indendørs luftkvalitet. Samtidig ønsker du ikke, at dine ventilation-systemer og andet udstyr kører ineffektivt, hvilket koster dig flere penge. En elektriker kan hjælpe dig med at styre energiomkostningerne og samtidig holde indendørsluften frisk og dine besøgende og personale sikre. Kontakt en af elektrikerene for bedre luftkvalitet, energibesparelser og COVID-19 for at få flere råd.
Energiforbruget måles i kilowatt-timer. Det er mængden af energi, du bruger i form af strøm trukket hvert øjeblik ganget med mængden af tid. Hvis du for eksempel trækker 1 kW strøm i en time, har du forbrugt 1 kWh energi.
Hvert hjælpeprogram har forskellige priser; kontakt dit værk for at finde ud af, hvordan du opkræves for forbrug. Hvis du pådrager dig efterspørgselsafgifter, skal du kigge efter måder at reducere din spidsbelastning. Figur 2 illustrerer, hvordan efterspørgslen ændrer sig i løbet af en dag i en fælles restaurant. Vær sikker på, at du forstår, hvordan du bliver opkrævet for dit anlægs energiforbrug, så du bedre kan kontrollere energiomkostningerne.